Business Coaching

6-12 maanden
Voor MKB ondernemers met groeiambitie

 • Wil jij je bedrijf verder laten groeien?
 • Wil je meer focus en rust in je hoofd en in je bedrijf?
 • Vind je het lastig om in de waan van de dag stappen te zetten naar je doel?
 

Als Business Coach help ik ondernemers om groei te realiseren met hun bedrijf.

Business Coaching bestaat uit maandelijkse groeisessies van zo’n 2 uur. Elke sessie bespreken we een specifiek groeithema en maken we een concreet actieplan zodat je aan de slag kunt.

Met deze groeithema’s kunnen we o.a. aan de slag:

 • Hoe kan ik mijn productaanbod verbeteren?
 • Kan ik mijn prijzen verhogen?
 • Bereken ik wel de juiste kostprijs?
 • Hoe houd ik meer winst over?
 • Op welke doelgroep kan ik me het beste richten?
 • Hoe financier ik de ontwikkeling van nieuwe producten?
 • Hoe onderscheid ik me van concurrenten?
 • Waar moet ik eerst in investeren?
 • Moet ik meer mensen aannemen?
 • Hoe maak ik mijn bedrijf verkoop klaar?
 • Hoe kan ik efficiënter werken?

5 pijlers

We starten met het bekijken van de verhoudingen tussen de 5 pijlers van jouw bedrijf: klanten, producten en diensten, organisatie, financiën en jouw rol als ondernemer. Zo beslissen we waar een mogelijke disbalans zit en waar we de focus gaan leggen.

Referenties

‘Binnen twee sessies stond er een heldere strategie voor het komende jaar. Marjon is zeer accuraat en weet snel duidelijkheid te scheppen. Zij kan financiële gegevens omtoveren in heldere prognoses op basis waarvan een duidelijke strategie gebaseerd kan worden. Ze denkt bovendien mee met de bestaande problematiek van de ondernemer en organisatie. Daarnaast komt ze haar afspraken altijd na.’

Bedrijfsleider Advocatenkantoor

 

‘Marjon helpt ons al enkele jaren om op regelmatige basis onze strategische ideeën concreet te maken en de gemaakte doelstellingen te bereiken. De prettige manier van overleg zorgt voor een open discussie waarbij Marjon de belangrijke punten uit het gesprek weet te filteren en de kunst van de juiste vragen stellen kent. Marjon wist bij aanvang snel ons specifieke bedrijf en bedrijfstak te begrijpen. De oprechte interesse in het bedrijf en de expertise die ze op heel veel vakgebieden heeft maakt Marjon een echte sparringpartner en goede coach.’

Johan Camps – Directeur/eigenaar Sanoco Gevelsystemen
 

Zo ga ik te werk

Alle plannen op één A4

Ik houd niet van ellenlange rapportages en jij volgens mij ook niet. Daarom werk ik veel met visuele modellen en krijg je na iedere groeisessie een rapportage van één A4’tje. Duidelijk en concreet.

Overzicht – inzicht – uitzicht

Ik ga meteen met je aan de slag. Samen scheppen we overzicht in de situatie, maken we inzichtelijk waar jouw verbeterkansen liggen en zorgen we voor het uitzicht met een concreet en praktisch plan van aanpak.

Maatwerk

De vorm van de groeisessies ligt vast, maar de inhoud natuurlijk niet. Samen kijken we welke onderwerpen bij jouw bedrijf passen en waar we bij jou nu het meeste resultaat kunnen halen.

Jij beslist

Jij bent de ondernemer, dus jij beslist. Jij kent het bedrijf, je klanten en je mensen het allerbeste. Ik geef je inzichten en handvatten, zodat jij weloverwogen en vol zelfvertrouwen de besluiten kunt nemen.

Onbeperkt appen

Omdat de beste ideeën opkomen onderweg naar huis of als je de hond uitlaat, kun je mij altijd appen als je even wilt sparren.

 

Gratis groeiscan

Boek je niet de vooruitgang die je wilt? Benieuwd waar de groeikansen liggen voor jouw bedrijf? Boek dan een gratis groeiscan. In een half uur ontdekken we samen waar jouw kansen liggen.

Boek nu jouw gratis groeiscan

Wil je in 30 minuten jouw groeikansen verkennen?

Wanneer spreken we elkaar?

E-Book

Dit E-book staat vol tips om los te komen van de waan van de dag en te werken AAN je bedrijf.

Vraag het hier gratis aan.