Pizzasessie

Lukt het om in de waan van de dag te werken aan de ontwikkeling van je bedrijf?

 

Je hebt wellicht al ideeën voor de doorontwikkeling van je bedrijf: nieuwe producten, nieuwe doelgroep, werken met nieuwe technieken, meer grip op marges, interne organisatie verbeteren, het bedrijf minder afhankelijk van jezelf maken, enz. enz. 

 

Om de juiste keuzes te maken moet je deze plannen onderzoeken en uitwerken. Maar hoe doe je dat precies, hoe zorg je ervoor dat je een weloverwogen besluit neemt en vooral wanneer ga je dat doen??

Je bent de hele dag druk met brandjes blussen en voor je het door hebt is er weer een week en weer een maand voorbij, zonder dat je hebt gewerkt aan de noodzakelijke ontwikkeling van je bedrijf. 

 

Precies hiervoor is de pizzasessie.

 

Op de vroege avond van 17.00 uur tot 19.30 uur gaan we samen gestructureerd aan de slag met jouw bedrijfsplannen. Een persoonlijke analyse van jouw vraagstuk in jouw situatie, met als uitkomst een stappenplan om je doel te gaan realiseren. 

 

Ik zorg voor de pizza!

 

Ben je meer een ochtendmens, dan kun je in plaats van een pizzasessie, via dezelfde link hieronder, ook een ontbijtsessie (7.30 - 10.00 uur) plannen. 

 

Prijs: € 375 ex. BTW

 

Zet nu de eerste stap naar meer grip en groei in jouw bedrijf op weg naar succesvol ondernemerschap: