Uitstelgedrag te lijf

12 weken programma voor ondernemers
Kleine groep, maximaal 5 deelnemers

  • Zwakke je goede voornemens steeds weer snel af?
  • Heb je wekelijks of zelfs dagelijks last van uitstelgedrag?
  • Levert dit je veel stress en onrust op?
  • Houdt dit je tegen in de groei van je bedrijf?

Dan is het tijd om dit aan te pakken.

Waarom begin je morgen aan die belangrijke taak? Waarom blijf je surfen op internet, terwijl je ook een advies voor je klant moet schrijven?  Waarom blijf je achter Netflix zitten terwijl je eigenlijk naar bed moet? En dat allemaal tegen beter weten in.

Veel ondernemers hebben hier last van en het levert ze vaak stress en onrust op. Door het uitstellen ben je vaker dan noodzakelijk ‘s-avonds en in het weekend aan het werk. Je realiseert niet het potentieel met je bedrijf dat in je zit. 

Uitstelgedrag is niet opgelost met ‘even doorzetten’. In het 12 weken programma ‘Uitstelgedrag te lijf’ gaan we kijken naar de oorzaak van je uitstelgedrag en geef ik je veel tips en tools om er vanaf te komen. Het is vaak een diepgeworteld gedrag en er is niet 1 simpele tip. In 12 weken kunnen we jouw uitstelgedrag goed in beeld krijgen en ontdekken welke aanpak voor jou echt structureel werkt. Zet vanaf nu de gewenste groeistappen met je bedrijf. 

De volgende groep start in mei 2021

Wil jij hierbij zijn? Plan dan hieronder een intakegesprek.

Het online programma

12 wekelijkse sessies

Elke maandag om 9.00 uur komen we een uur lang online samen met een kleine groep, maximaal 8 ondernemers. Tijdens deze sessie deel ik inzichten over uitstelgedrag, maar gaan we vooral aan de slag met tips en tools om er vanaf te komen. Er is veel ruimte voor het delen van problemen en ervaringen, zodat je ook van elkaar kunt leren en je er niet alleen voor staat. 

Online academy

Speciaal voor deelnemers aan dit programma is er een uitgebreide online academy beschikbaar. Hier kun je alles wat we in de sessies behandelen terug lezen. Daarnaast kun je hier extra tips en tools downloaden om er zelf gericht mee aan de slag te gaan.

Samenwerkochtenden

Tijdens de 12 weken houden we drie maal een samenwerkochtend. Om 9.00 uur loggen we gezamenlijk in en bespreken we ieders doel voor die ochtend. Daarna gaat ieder voor zich aan de slag. Van 11.30 tot 12.00 uur evalueren we wat er gelukt is en waar je misschien nog op vast liep.

1-op-1 begeleiding

Tijdens de samenwerkochtenden, maar ook daarbuiten heb je de gelegenheid om 1-op-1 momenten te plannen voor vragen waar je specifiek in jouw situatie tegenaan loopt. Of als je gewoon even een steun in de rug nodig hebt.

Onbeperkt appen

Omdat je op onverwachte momenten vast kunt lopen in uitstelgedrag, kun je mij altijd appen als je even ondersteuning nodig hebt.

Investering

De investering die van jou gevraagd wordt is € 750 (ex. BTW), maar vooral je wil om je uitstelprobleem nu echt aan te pakken om hier voor goed vanaf te komen.

De volgende groep start in mei 2021

Wil jij hierbij zijn? Plan dan hieronder een intakegesprek.

Gratis intake

Heb jij last van uitstelgedrag en wil je vrijblijvend bespreken of dit programma iets voor jou is? In een half uur ontdekken we samen hoe jouw uitstelgedrag je tegen houdt en welke stappen je kunt zetten. Plan hieronder direct 30 minuten in mijn agenda.

Boek nu jouw gratis intake

Wanneer spreken we elkaar?