Uitstelgedrag te lijf

12 weken programma voor ondernemers

  • Zwakke je goede voornemens steeds weer snel af?
  • Heb je wekelijks of zelfs dagelijks last van uitstelgedrag?
  • Levert dit je veel stress en onrust op?
  • Houdt dit je tegen in de groei van je bedrijf?

Dan is het tijd om dit aan te pakken.

Waarom begin je morgen aan die belangrijke taak? Waarom blijf je surfen op internet, terwijl je ook een advies voor je klant moet schrijven?  Waarom blijf je achter Netflix zitten terwijl je eigenlijk naar bed moet? En dat allemaal tegen beter weten in.

Veel ondernemers hebben hier last van en het levert ze vaak stress en onrust op. Door het uitstellen ben je vaker dan noodzakelijk ‘s-avonds en in het weekend aan het werk. Je realiseert niet het potentieel met je bedrijf dat in je zit. 

Uitstelgedrag is niet opgelost met ‘even doorzetten’. In het 12 weken programma ‘Uitstelgedrag te lijf’ gaan we kijken naar de oorzaak van je uitstelgedrag en geef ik je veel tips en tools om er vanaf te komen. Het is vaak een diepgeworteld gedrag en er is niet 1 simpele tip. In 12 weken kunnen we jouw uitstelgedrag goed in beeld krijgen en ontdekken welke aanpak voor jou echt structureel werkt. Zet vanaf nu de gewenste groeistappen met je bedrijf. 

Wil je weten hoe dit voor jou kan werken? Plan dan hieronder een intakegesprek.

Het online programma

12 wekelijkse sessies

Elke week op een vast tijdstip komen we een half uur online samen. Tijdens deze sessie onderzoeken we waar jouw uitstelgedrag in zit en deel ik inzichten over uitstelgedrag, maar gaan we vooral aan de slag met tips en tools om er vanaf te komen.  

Online academy

Speciaal voor deelnemers aan dit programma is er een uitgebreide online academy beschikbaar. Hier kun je alles wat we in de sessies behandelen terug lezen. Daarnaast kun je hier extra tips en tools downloaden om er zelf gericht mee aan de slag te gaan.

Onbeperkt appen

Omdat je op onverwachte momenten vast kunt lopen in uitstelgedrag, kun je mij altijd appen als je even ondersteuning nodig hebt.

Investering

De investering die van jou gevraagd wordt is € 750 (ex. BTW), maar vooral je wil om je uitstelprobleem nu echt aan te pakken om hier voor goed vanaf te komen.

Wil je weten hoe dit voor jou kan werken? Plan dan hieronder een intakegesprek.

Gratis intake

Heb jij last van uitstelgedrag en wil je vrijblijvend bespreken of dit programma iets voor jou is? In een half uur ontdekken we samen hoe jouw uitstelgedrag je tegen houdt en welke stappen je kunt zetten. Plan hieronder direct 30 minuten in mijn agenda.

Boek nu jouw gratis intake

Wanneer spreken we elkaar?

E-Book

Dit E-book staat vol tips om los te komen van de waan van de dag en te werken AAN je bedrijf.

Vraag het hier gratis aan.