VIP-dag

9.00-15.00 uur, 1-op-1
Voor MKB ondernemers met groeiambitie

  • Wil jij je bedrijf verder laten groeien?
  • Wil je meer focus en rust in je hoofd en in je bedrijf?
  • Vind je het lastig om in de waan van de dag stappen te zetten naar je doel?
 

Als Business Coach help ik ondernemers om groei te realiseren met hun bedrijf.

Tijdens een VIP-dag gaan we intensief aan de slag om jouw toekomstplannen vorm te geven. Deze dag is ook uitstekend geschikt voor compagnons die samen de tijd willen nemen om hun plannen goed uit te werken. 

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 9.00-12.00 uur: analyse van de 5 pijlers van jouw bedrijf (zie hieronder), we identificeren de knelpunten en groeikansen.
  • 12.00-13.00 uur: lunchwandeling, tijd voor frisse lucht en frisse ideeën.
  • 13.00-15.00 uur: groeistrategie bepalen en uitwerken in een realistisch en pragmatisch plan waar je de komende 12 weken volop mee aan de slag kunt. 

De volgende dag ontvang je een uitwerking van alles wat we besproken hebben en na 2 weken hebben we nog een Zoom-afspraak om te bespreken hoe het gaat.

5 pijlers

We starten met het bekijken van de verhoudingen tussen de 5 pijlers van jouw bedrijf: klanten, producten en diensten, organisatie, financiën en jouw rol als ondernemer. Zo beslissen we waar een mogelijke disbalans zit en waar we de focus gaan leggen.

Investering

De investering voor deze dag is € 950 (ex. BTW), dit is inclusief lunch, uitwerking, nabespreking na 2 weken en mijn boek In 10 stappen Grip en Groei.

Referenties

‘Marjon is echt een kei in het praktisch en makkelijk maken van plannen. Zij doet dat ook op een hele prettige rustige manier, hetgeen bij twee van die drukke types als wij zijn een zeer goede uitwerking had. Wij vinden Marjon een absolute aanrader om je plannen eens goed mee door te lichten en de zin en onzin ervan in kaart te brengen en zo focus te krijgen. Ze doet dat op een relaxte, ongecompliceerde, duidelijke en prettige manier.’

Carin Fait – Par-clips Life & Budget

Zo ga ik te werk

Alle plannen op één A4

Ik houd niet van ellenlange rapportages en jij volgens mij ook niet. Daarom werk ik veel met visuele modellen en krijg je een rapportage van één (of enkele ;-)) A4’tje. Duidelijk en concreet.

Overzicht – inzicht – uitzicht

Samen scheppen we overzicht in de situatie, maken we inzichtelijk waar jouw verbeterkansen liggen en zorgen we voor het uitzicht met een concreet en praktisch plan van aanpak.

Maatwerk

De vorm van de VIP-dag ligt vast, maar de inhoud natuurlijk niet. Samen kijken we welke onderwerpen bij jouw bedrijf passen en waar we bij jou nu het meeste resultaat kunnen halen.

Jij beslist

Jij bent de ondernemer, dus jij beslist. Jij kent het bedrijf, je klanten en je mensen het allerbeste. Ik geef je inzichten en handvatten, zodat jij weloverwogen en vol zelfvertrouwen de besluiten kunt nemen.

 

Gratis intake

Boek je niet de vooruitgang die je wilt? Wordt je opgeslokt door de waan van de dag? Boek dan een gratis intake voor de VIP-dag. In een half uur ontdekken we samen hoe de VIP-dag jou vooruit kan helpen.

Boek nu jouw gratis groeiscan

Wil je in 30 minuten jouw groeikansen verkennen?

Wanneer spreken we elkaar?

E-Book

Dit E-book staat vol tips om los te komen van de waan van de dag en te werken AAN je bedrijf.

Vraag het hier gratis aan.