Dit is Marjon

Ik houd ervan om ondernemers te zien groeien. Als persoon, maar ook in hun rol als ondernemer. Zodat niet alleen de ondernemer zich ontwikkelt, maar ook het bedrijf. Daarom adviseer ik al ruim tien jaar met heel veel plezier MKB-ondernemers om het beste uit hun bedrijf te halen. Bedrijfskundig én financieel.

Al mijn hele loopbaan begeleid ik MKB-ondernemers vanuit verschillende invalshoeken en vanuit verschillende bedrijven. Eerst als fusie- en overnameadviseur, later als aandeelhouder en commissaris namens een investeringsfonds en sinds 2018 als zelfstandig adviseur.

Ook vanuit mijn opleidingen bedrijfskunde en bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen weet ik precies hoe ik ondernemers bij kan staan bij het verder bouwen aan hun bedrijf.

SI_MC_03226 bijgesneden

Dit doe ik ook

Als ik niet aan het werk ben, dan maak ik graag muziek bij de fanfare in mijn dorp. En eigenlijk verschilt dat helemaal niet zo van mijn werk. Want in een fanfare heb je altijd een andere rol, net als bij een bedrijf. De ene keer ben je solist en de andere keer speel je een ondersteunende rol. Beide rollen zijn even belangrijk.

Op mijn mountainbike verken ik graag de omgeving. En ook daarbij leer ik van alles over mijn vakgebied. Hoe harder je gaat, hoe verder je vooruit moet kijken, bijvoorbeeld. Dat geldt voor steile afdalingen, maar ook voor ondernemers die hard groeien.

En wist je dat ik ook een jachthond train? Of ik nu een ondernemer of mijn hond in zijn kracht zet: het maakt me allebei gelukkig. Ik ondersteun en geef richting, maar wil niet blind gevolgd worden. Mijn jachthond moet leren voor zichzelf te denken, maar de ondernemers die ik adviseer natuurlijk ook.

Mijn missie

Ondernemers inzichten en handvatten geven. Zo kunnen ze met een duidelijke koers een groeistap maken én trots zijn op hun bedrijf en zichzelf.

Boek nu jouw gratis quickscan

Heb jij 30 minuten voor mij? Dan krijg jij 30 minuten lang mijn onverdeelde aandacht en vertel ik je jouw eerste verbeterkansen.

Wanneer spreken we elkaar?

E-Book

Dit E-book staat vol tips om los te komen van de waan van de dag en te werken AAN je bedrijf.

Vraag het hier gratis aan.